Dagen før dagen!

Hei! Dette er det første innlegget vårt på denne reisebloggen til Los Ek Aparicios! Vi har gledet oss (og gruet oss) lenge til dette eventyret. Nå har tiden kommet for å flytte til USA; alle mann og ørten tusen bagger og kofferter. Orten-baggerVi overnatter nå på hotell på Gardermoen for å gjøre starten på flyreisen i morgen litt mere smooth… Dagen i dag har ikke vært spesielt smooth. Vi har vasket, pakket, skuret, pakket, bært, kjefta litt, spist nudler osv. i 9 timer i strekk. Da taxien kom for å kjøre oss til Gardermoen sto vi fremdeles å vaska gulvet. Null slack, vi kaster ikke bort tiden!

Taxisjåføren ble sur fordi vi hadde så mange bagger, og Astri ble sur for at tralla med de ørten tusen baggene ikke gikk inn gjennom hotelldøren. Astri kasta rundt bagger og kofferter som en amasone fra filmen Gladiator… Gubben sto å glodde…

Det roet seg da vi dro i restauranten og spiste. Iben ville både spise og sove på restauranten!Iben og Astri på restaurant

Astri synes denne bloggposten var ganske klein, og det hjalp ikke at senga har neonlys som skifter farge! 🙂

2 thoughts on “Dagen før dagen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *