Stanford University

Nå har jeg trasket rundt på campus et par dager. Det hele er så sykt svært og det er så mange bygninger at man veldig lett går seg vill. Men det er helt fantastisk!

Historien bak universitetet er basically at et ektepar som hadde “litt” penger mistet sitt eneste barn og bestemte seg for å lage et universitet til gode for alle siden deres sønn var borte. Ganske snilt gjort. Hele historien kan dere lese selv. Den mest karakteristiske bygningen på Stanford er selvfølgelig et tårn, man må ha et tårn, sant? Og det skal helst være høyere enn Berkley sitt… Usikker på om det er det. Dette heter Hoover Tower:

image

Det er faktisk ganske flott, og vi får vel prøve å stikke opp dit en gang.

Her er noen bilder av Memorial Court :

image

image

Ganske så flott det også!
Ellers så er det jo sykkelveier over alt og man føler til tider at man risikerer å bli sandwichet mellom to sykler når som helst, men det har gått bra foreløpig.

De andre bygningene som ikke er eldgamle er ofte ganske like så det er litt lett å gå seg vill! Men nå har jeg jo makset skrittelleren på telefonen 4/5 dager denne uka så da begynner jeg å bli litt mere kjent!

Skal skrive litt mer om fagene og det, men det må bli senere. Kan bare røpe at jeg sitter timesvis og regner (eller ikke klarer å regne) matteoppgaver, og det er bare på “preliminary homework”  :O

I’ll be back with more!

One thought on “Stanford University”

  1. Så flott det ser ut, og svært! Er det gammelt? Forstår at det er litt jobbing med lekser.Sånn er det vel når man er blitt stor gutt og skal studere i utlandet 😉 Lykke til videre og kos deg også 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *