LA Road trip dag 2: Ankomst i Hollywood

utsikt fra hotellet

Det var ganske fint utenfor hotellet vårt i Pismo beach. Hadde vi bare blitt og spist frokost der….

Dag 2 av roadtripen til LA startet med frokost på stranden i Pismo Beach. pismo beachHøres skikkelig najs ut, sant? Vel, det var det bare tildels. Det var jo vått på stranden (figures!) og ikke noe å sitte på, så Mario satt på huk, Astri satt på rumpa og Iben satt på Astri. Så da ble det sexy bukseskifting på Astri i bilen midt i gata. Godt ikke politiet kom og arresterte grunnet blotting.

Anyways, vi kom oss ut på veien igjen og tok en tur til Santa Barbara. Vi åt en is på piren, så på byen gjennom tåka og gassa på videre med Hollywood i sikte.santa barbara

I LA bodde vi nemlig i West Hollywood. Det var litt sånn Pretty Woman: hjemløse med handlevogner som roper “Welcome to Hollywood”. For de som (ikke) husker det fra filmen er det jo ganske shabby i Hollywood venner i hollywood(shoppingen i Rodeo Drive er jo ikke i Hollywood). Vi bodde på et stilig motell midt på Sunset Boulevard og delte rom med et par kakerlakker.
Heldigvis bodde våre venner, Ingunn, Gustav, Kaja, Kristin og Silje, rett i nærheten i en kembokåk med barbeque og svømmebasseng, så vi dro sporeMario fyller 37nstreks på grillparty til dem. Der fikk Mario til og med bursdagscupcake av de fine jentene!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *