Leiekontrakt signert!

2016-01-03 08.35.37-1

Klokka er nå 08:45 og jeg sitter her på en überhip gründercafé (Litt som Mesh i Oslo) og skriver. Har nettopp møtt han som vi skal leie leiligheten av og skrevet under kontrakten for leien. Vi skal bo midt i sentrum i Palo Alto (488 University Avenue for de interesserte) og vi er naboer til denne cafeen. Kjenner det kribler både her og der. Det er skikkelig deilig å være ferdig med husjakt og vite at vi har et sted å bo når Airbnb-leiligheten utløper neste uke. I morgen starter skolen og da blir det nok litt hektisk tenker jeg.

2016-01-03 08.05.19

3 thoughts on “Leiekontrakt signert!”

  1. Blogg! Liker!! Husleiekontrakt i boks! Liker enda mer!! Nå kan vi følge dere på eventyret der borte, strålende:) Her på Vålerenga er det plutselig full vinter; minus fem og masse snø. Vi savner favorittnaboene våre maks!!! Senest i går avtalte jeg med moren til Mio at vi skal på Postkontoret neste lørdag og drikke vin, og hun sa;”vi kan jo spørre om Astri vil være med, du snakker alltid så varmt om henne!” Og da måtte jeg svare med skjelvende underleppe:”De har dratt til USAAAAA!” Vi drikker vin når dere er hjemme igjen;)

    Ta godt vare på hverandre! Lykke til med skolestart, Mario:)

    Klem, Ingvild

    1. Åh så fint med skikkelig vinter! Jeg er så glad for at Iben fikk en liten aketur før vi reiste 🙂 Jeg tror Astri er med på vin i sommer!

    2. Shit ass! Snakker du varmt om meg!? Det var innmari koselig å høre, nå ble jeg veldig glad! Klart jeg blir med og drikker vin. Anytime! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *