Ding ding ding ding ding!

Iben kjører trikk i San FransiscoDing ding ding ding ding – det er nemlig lyden man hører når cable car kommer kjørende i San Francisco. 1. nyttårsdag tok vi Caltrain inn til byen, og Iben digget å kjøre trikk.

1. nyttårsdag viste seg også å være dagen da alle andre også drar ut i byen i San Francisco. Det jo litt slitsom, da. Da vi kom til Fisherman’s Warf var Ibens høyeste ønske å “spise på restaurant”. Fordi hele horder med turister hadde samlet seg på samme sted som oss, var det komplett umulig å få bord på noe som lignet restaurant. Så vi endte opp på en burgersjappe 🙁 Huff og huff, så trist.

Og tristere skulle det bli. For den feinschmecker-ungen vår vet ikke hva en greasy burger er, og spytta ut alt sammen. Da ble mor sint, og far ble sint, og barn ble i hvert fall sint, så da bar det sporenstreks ut i en taxi og hjem til Palo Alto igjen. Familieidyll på sitt beste!

 

Iben og AstriI
God stemning så langt
Mario og Caltraing
Mario og Caltrain
Iben går
Just chillin’

2 thoughts on “Ding ding ding ding ding!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *