Forsinket bloggpost: Muir Woods

Dette innlegget skulle egentlig kommet for lenge siden men det20160109_102647 bare falt i fisk. Søndag for 2 uker siden hadde vi en utflukt til Muir Woods National Monument. Alle MTM-studentene tok med seg hele familien og tok turen dit selv om det var regntungt og suuurt (Brrrrrr).

Muir Woods er en Redwood-park, hvor de har sånne kembo trær som kan bli 100m høye og stammen kan ha en diameter på over 10m. I tillegg er de skikkelig mega panser og nesten atomsikre (dvs. de tåler brann og what not. ). Gå in her for å lese litt om Muir Woods og er for å lese om Redwood trær.

Bildet under viser vel litt hvor kembo de gærningene er: 2016-01-09 10.35.56-1

Selve Muir Woods-parken er ikke så enormt stor, men veldig godtMamma og Iben tilrettelagt for alle typer mennesker, både de med og uten hjul. Vi gikk en sløyfe på et par kilometer. Første del var på en treplatting som gjorde det veldig greit å gå med barnevogn. Siste biten var litt mer strabasiøs  men det var en slags vei så det ordnet seg. Iben var VELDIG flink og gikk masse selv.

Vi måtMekakjakante også ta det obligatoriske bildet der vi står inni stammen til en sånn megakjakan. Her kunne vi lett laga 3 roms leilighet!

 

 

 

 

Here er link til alle bildene  (ps. bare tatt med mobilen).

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *