Astri på skolebenken

Name tagFor en fantastisk, inspirerende og lærerik helg!

I to hele dager har jeg deltatt på et seminar i forbindelse med Standford Continuing Studies: Women leaders: Mastering Influence, Power and Authenticity.

Sammen med 20 andre kvinnelige ledere har jeg lært om ulike ledelsesteknikker og jobbet med ulike utfordringer som spesielt kvinner møter når de får lederroller. Jeg har blitt flinkere til å snakke om hva mine styrker er og fått innspill til hva jeg trenger å øve mer på.  Jeg har blitt bevisst på “The saboteur”, eller Kursbokstyggen på ryggen, som noen kaller ham, som hvisker meg i øret og er min verste fiende. Jeg har lært om “Positive Framing”, “The Johari Window”, “The Net Model” og hvordan man er en god lytter og er empatisk. Vi ble også foreslått en hel haug med videre litteratur og andre ressurser, for eksempel boka “How remarkable women lead” – som setter i gang en del tankeprosesser.

De andre kvinnene på seminaret hadde imponerende utdannelser og mange spennende historier. Her var det mange Ph.D-grader ute og gikk, og noen hadde krydret det hele med “Law School”. Noen var teamledere for utviklingsteam, andre jobbet selv som Coach og ei dame var CMO (Chief marketing officer).

Den kuleste jeg ble “kjent med” på seminaret er Carla Harris og hennes “Perception perl”: How people perceive you directly impact how they’ll deal with you.

Se dette fantastiske foredraget om “How to own Your power presenation” og finn dine egne tre adjektiver (perception perl kommer 11 minutter ut i videoen).

 

3 thoughts on “Astri på skolebenken”

  1. Hvis ikke du blir første kvinnenes mars ELLER den sjefen for de som sender neste romferge skjønner jeg ingenting Astri ?✌?️?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *