Sommern kom tidlig i år!

Det skal virkelig ikke mye til for å glede vintertrøtte nordmenn. Astri spratt rett ut av kultursjokket og inn i beach modus nårHalf Moon Bay kvikksølvet
over natta gikk fra 12 til 25, eller 80 grader færnheit (Fernet?) som man sier her i jønaiten. Det har er utrolig deilig å bare ha skippet over det meste av vinteren kunne sykle i pique-skjorte på skolen.

 

I går var Iben, Astri og Ibens favorittperson, Ingvild, på stranden IMG-20160209-WA0000Half Moon Bay. De koste seg virkelig, og Iben var strålende fornøyd!

Golfsesongen har også startet, og det er ikke så verst å være student likevel når man kan spille golf midt i uka. Mario var og spilte på Palo Alto Municipal Golf Course som er en flott bane hvor det er veldig hyggelig green fee. Dessverre så ser det ut som vi blir flådd hvis vi skal  spille på Stanford, men vi vil veldig gjerne prøve. Det er jo der Tigern spilte da han var på College.

2016-02-09 08.51.00

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *