Vinterkvartalet er over, Spring Break gjennomført og vårkvartalet påbegynt!


Nå har det gått veldig lenge siden siste bloggoppdatering og masse har skjedd!

Stanford har ikke semestre men kvartaler (quarters). Dvs. at første kvartal og Marios første tre kurs er ferdige. Det ble A i snitt (A+, A, A-)!!! Mario sier seg fornøyd med det!

Etter endt kvartal ble det en fantastisk spring break i San Diego. Jeg regner med mange har sett noen av bildene vi har delt på Instagram så da har dere sett mange av bildene fra San Diego. Det var en kjempeflott ferie2016-03-19 15.50.00uke med masse fine dager på strender, i dyrepark og masse flotte restaurantbesøk. Eneste minus var at speilreflekskameraet ble stjålet 🙁 Det hadde den kjipe konsekvensen at vi heller ikke på denne reisen fikk tatt bilder med et ordentlig kamera (Reisen til LA ble også dokumentert med bare mobilkamera).

Oppsummert er San Diego en superlugn by med masse taco!

2016-03-28 15.18.30Vi har også andre store nyheter! Iben har fått seg sykkel. Går det an å være mer stolt?!? De som klarer å zoome inn på T-skjorta hennes ser at Astri er ganske fornøyd med den. For de som ikke klarer å zoome inn så står det

Pretty like Daddy, Smart like Mommy

Med ny sykkel må pappa bare komme seg opp av sofaen og ut for å øve med Iben. Første utfordring er å trille sykkelen uten å tryne. Noe som kan være tilsynelatende ganske enkelt, men faktisk ganske problematisk for en 2 åring.

Mario har også kommet seg godt i gang med vårkvartalet. 3 nye kurs og helt sinnsykt mye å gjøre! Får skrive mer om det snabert!

2016-03-31 06.16.31

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *